Aircoservice :
Uw aircosysteem geeft extra comfort in elk seizoen, goed onderhoud van dit systeem is daarom erg belangrijk om hoge reparatiekosten in de toekomst te voorkomen.
 
Elke auto airco lekt tussen de 8 en 10% per jaar, net zoals de olie en koelvloeistof van de motor, dus is het verstandig elke 2 jaar een complete airco onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Wij rekenen voor deze complete onderhoudsbeurt € 99,- , in deze prijs zit het leeghalen van het systeem, inclusief het afvoeren van de oude olie t.b.v. de aircopomp, het controleren op lekkages en het weer afvullen van het systeem met nieuw koudemiddel en olie.
 
Bij stank, als u uw airco aanzet, kan het zijn dat er schimmel in de luchtkanalen van uw dashboard zit, dit moet u vergelijken met schimmel op de muren in een huis, hierdoor kunnen er allergische reacties in de luchtwegen ontstaan waardoor u verkouden kunt worden.
Het reinigen van het luchtsysteem in het dashboard kost € 40,-, deze prijs is exclusief het vernieuwen van het interieurfilter, het is wel aan te raden om dit interieurfilter gelijk met deze behandeling mee te vervangen. De prijs voor het vernieuwen van het interieurfilter kost c.a. € 25,- ( deze prijs is afhankelijk van het type filter wat in uw auto zit )
 
Wilt u dit onderhoud laten uitvoeren of heeft u een probleem met uw airco en wilt u weer een 100% werkende airco in de auto ? Een diagnose is bij ons altijd gratis en bij eventuele reparatie krijg u van ons vooraf een vaste prijsopgave.
 
Voor een afspraak, app, bel of mail via de contact buttons onderaan de site.
 
Voor aircoservice zijn we ook op zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00.
Aircoservice-Autobedrijf-van-Batenburg-Den-Haag